Novac za 26 projekata

Bez autora
Sep 20 2011

Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) objavio je u ponedeljak da je u uži izbor za novčanu podršku popularizaciji interneta ušlo 26 projekta. Konačan spisak odabranih projekata i iznos koji će dobiti za realizaciju biće objavljen nakon 21. septembra, do kada je rok za dostavljanje eventualnih korekcija, jer nijedan projekat nije dobio pun traženi iznos. Na konkurs RNIDS-a prijavljen je 191 projekat, a komisija je prilikom pravljenja užeg izbora uzela u obzir doprinos projekta u razvoju interneta i telekomunikacija, kao i troškove koje bi finasirao taj registar. Novac koji dodeljuje Fond RNIDS namenjen je za pravljenje društveno korisnih sadržaja na internetu namenjenih gradjanima Srbije, a projekti moraju da budu u skladu sa Strategijom razvoja informacionog društva. Najmanji iznos pomoći po projektu je 100.000 dinara, a najveći milion dinara, dok je krajnji rok za realizaciju projekata 1. mart 2012. godine.

Novac za 26 projekataRegistar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) objavio je u ponedeljak da je u uži izbor za novčanu podršku popularizaciji interneta ušlo 26 projekta.

Kako se navodi u saopštenju RNIDS (www.rnids.rs), konačan spisak odabranih projekata i iznos koji će dobiti za realizaciju biće objavljen nakon 21. septembra, do kada je rok za dostavljanje eventualnih korekcija, jer nijedan projekat nije dobio pun traženi iznos.

Na konkurs RNIDS-a prijavljen je 191 projekat, a komisija je prilikom pravljenja užeg izbora uzela u obzir doprinos projekta u razvoju interneta i telekomunikacija, kao i troškove koje bi finasirao taj registar.

Novac koji dodeljuje Fond RNIDS namenjen je za pravljenje društveno korisnih sadržaja na internetu namenjenih gradjanima Srbije, a projekti moraju da budu u skladu sa Strategijom razvoja informacionog društva.

Najmanji iznos pomoći po projektu je 100.000 dinara, a najveći milion dinara, dok je krajnji rok za realizaciju projekata 1. mart 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik